İl Genel Meclisi Toplantısı

Malatya İl Genel Meclisi toplantısında, boşanmış kadınlarla ilgili hazırlanan raporun tekrar incelenerek, yeni rapor hazırlanması...

Malatya İl Genel Meclisi toplantısında, boşanmış kadınlarla ilgili hazırlanan raporun tekrar incelenerek, yeni rapor hazırlanması konusunda karar alındı.

İl Özel İdaresi Salonu'nda Naci Şavata'nın başkanlığında Kasım ayı toplantıların sürdüren İl Genel Meclisi, gündemindeki maddeleri ele aldı. Kadın Hakları ve Eşitlik Komisyonu'nda görüşülüp rapora bağlanan boşanmış kadınların boşanma nedenleri ve karşılaştıkları zorlukların araştırılmasıyla ilgili rapor okundu. Boşanmış kadınlarla ilgili hazırlanan raporda boşanmanın nedenlerinin belirtilmediğini söyleyen CHP Grup Başkanvekili Mustafa Mengüç, bazı konularda genelleme yapılmaması gerektiğini bildirdi. Meclis üyelerinin görüşleri alındıktan sonra, bu konuda hazırlanan raporun daha detaylı araştırılıp meclise getirilmesi istendi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Eğitim-Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu'nda görüşülen, Doğanyol ilçesinde taşımalı öğretim yapılan Gökçe Yenimahalle arası 2 bin 200 metrelik yolun stabilize yapılmasıyla ilgili rapor okunup karara bağlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz