İl Genel Meclisi Üyesi Dağlı, BBP'ye Geçti

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik İl Genel Meclisi üyeliğinden istifa eden Nail Dağlı, Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) geçti.

BİLECİK - AK Parti Bilecik İl Genel Meclisi üyeliğinden istifa eden Nail Dağlı, Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) geçti. Dağlı, BBP İlçe Başkanlığında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kendisinin BBP camiasına ve çizgisine yabancı olmadığını belirterek, BBP'nin "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın. Adalet mülkün temelidir" diyenlerin partisi olduğunu kaydetti. Daha önce, değişik siyasi partilerde görev aldığını anlatan Dağlı, "BBP'si son olaylarla birlikte geldiği noktada bizim de gerçek kimliğimize bürünmek ve bu yolda yürümek için bize ihtiyaçları olduğu noktasında görüşmelerimiz oldu. Bundan sonra gerçek kimliğimizle, özümüzle, maddi ve manevi gücümüzle BBP saflarında gerçekleştireceğiz. 2014 yerel seçimlerine, güçlü ve kuvvetli bir şekilde hazırlanıyoruz. Hiç kimsenin tahmin edemeyeceği ve güçlü bir şekilde Bozüyük Belediyesini alacağız. Diğer partilerin dışladığı arkadaşları da bu çatıya davet ediyoruz. Biz onurlu, şaibesi olmayan diğer partilerdeki arkadaşları başımızın üstünde yanımızda taşırız" dedi. İlçe Başkanı Mustafa İbiş de Dağlı'nın kendi isteği üzerine partiye üye yaptıklarını ifade ederek, değerli bir siyasetçiyi partilerine katmaktan onur ve şeref duyduklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: