İl Genel Meclisi Vali Erden’i Ziyaret Etti

İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun ile meclis üyeleri; Vali Mehmet ufuk Erden’i makamında...

İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun ile meclis üyeleri; Vali Mehmet ufuk Erden’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun, meclis çalışmaları hakkında Vali Erden’e bilgi verdi. Vali Mehmet Ufuk Erden’e çiçek ve Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye öğüdünün yazılı olduğu bir tablo hediye eden İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, Vali Mehmet Ufuk Erden’e görevinde başarılar dileyerek, Uşak halkına en iyi şekilde hizmet edeceklerine inandığını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mehmet Ufuk Erden, İl Genel Meclisi üyeleri ile uyum içersinde çalışarak kaynakların verimli şekilde kullanılmasıyla köylerde yaşayan vatandaşların yaşam standardını yükseltecek en iyi yatırımların gerçekleştirileceğini dile getirdi. Ziyaret sonunda vali Eren, meclis üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: