İl Genel Meclisi'nden Göksu'ya kokteyl

İZMİR (İHA) - Bankasına el konulan iş adamı Halis Toprak'ın eşi ve oğlu ile Londra'ya tatile gitmesi nedeniyle maruz kaldığı eleştirilerin ardından emeklilik dilekçesi veren İzmir Valisi Yusuf Ziya Göksu, İl Genel Meclisi tarafından verilen veda kokteyli ile uğurlandı.

Balçova Termal Otel'de verilen kokteyle Göksu'nun yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Hakkı Berksü, AK Parti Grup Başkan Vekili İsmail Yılmaz, CHP İl Başkanı ve Grup Başkanı Ekrem Bulgun ile çok sayıda meclis üyesi katıldı. Kokteylde konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Berksü, Vali Yusuf Ziya Göksu'yu Denizli'de görev yaptığı sırada tanıdıklarını, İzmir'de görev yaptığı süre içinde de birlikte çok önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi ve hizmetlerinin anısına kendisine bir plaket sundu.

Reklam
Reklam

Bugün itibariyle emekliye ayrılan Vali Göksu ise, 2.5 yıl boyunca İl Genel Meclisi üyeleri ile omuz omuza, el ele verdiklerini, İzmir için en demokratik kararları aldıklarını, her kararın oybirliği ile alındığını ifade etti. Göksu, 2.5 yıl boyunca birlikte İzmir'e unutulmayacak hizmetler verdiklerini sözlerine ekledi.