İl Genel Meclisi’nden Hancı’ya Altın

Erzurum İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı oturumları tüm hızıyla sürüyor.İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil...

Erzurum İl Genel Meclisi’nin Ekim ayı oturumları tüm hızıyla sürüyor.

İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil başkanlığında yapılan toplantının konuğu Milli gururumuz Doğan Hancı oldu. İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen 2012 Londra Paralimpik Oyunları'nda okçulukta bronz madalya kazanan Doğan Hancı, meclis üyelerine oyunlar hakkında bilgi verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) Tesisler Şube Müdürü Şinasi Polat, Okçuluk Antrenörü Hikmet Dumanoğlu ile birlikte İl Genel Meclisi’ne gelen Doğan Hancı büyük bir ilgi gördü. Hancı, elde ettiği başarıdan dolayı kendisine gösterilen ilginin mutluluğunu arttırdığını, yeni başarılar elde etmek için daha yoğun çalışacağını belirtti.

Reklam
Reklam

DUMANOĞLU: ÜLKEDE SADECE FUTBOL YOK

GHSİM Okçuluk Antrenörü Hikmet Dumanoğlu, İl Genel Meclisi Kürsüsü’nden üyelere hitap ederek, ülkede sadece sporun futboldan ibaret olmadığını ve diğer bir çok branşta da ülkemizin başarılı sonuçlar elde ettiğine işaret ederek, salon ve ferdi spor dallarına daha fazla destek verilmesini istedi.

Meclis üyeleri adına Hancı'ya altın hediye eden Taşkesenligil, alınan başarının Erzurum için büyük önem taşıdığını söyledi. İl Genel Sekreteri Ednan Yazıcı da Antrenör Hikmet Dumanoğlu’na hediye etti.

Türkiye'nin isminin oyunlarda başarıyla anılmasının ülke adına gurur verici olduğunu belirten Taşkesenligil, şunları kaydetti:

"Meclisimizde misafir ettiğimiz Doğan kardeşimiz elde ettiği başarıyla hepimizin göğsünü kabarttı. Kendisinin bundan sonra farklı başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte Hancı'nın kendisi gibi başarılı okçular yetiştirerek, uluslararası organizasyonlarda Türkiye'nin başarıyla temsil edilmesini katkı sağlaması büyük bir avantaj."

Reklam
Reklam

Toplantının ardından meclis üyeleri Hancı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: