İl Halk Sağlığı Müdüründen Köy Sağlık Evlerine Ziyaret

Karaman İl Halk Sağlığı Müdürü Doktor Ali Rıza Altunsoy ile yardımcısı Doktor Hikmet Yılmaz, Mesudiye...

Karaman İl Halk Sağlığı Müdürü Doktor Ali Rıza Altunsoy ile yardımcısı Doktor Hikmet Yılmaz, Mesudiye ve Dinek köylerindeki sağlık evlerini ziyaret etti.

Karaman İl Halk Sağlığı Müdürü Doktor Altunsoy, yardımcısı Doktor Hikmet Yılmaz ile birlikte sağlık evlerinin durumlarını değerlendirdi. Mesudiye ve Dinek köylerindeki sağlık evlerini ziyaret eden Altunsoy, daha kaliteli sağlık hizmeti verilebilmesi adına görülen eksiklikleri tespit ettiklerini ifade etti. Köylerde görev yapan ebelerle de görüşen Altunsoy, en kısa zamanda gereken tüm çalışmalara başlanılacağını kaydetti. Altunsoy, "Burada görevli sağlık personelimizde her zaman bizimle irtibata geçip ihtiyaçlarını dile getirebilmelidir. El birliğiyle sağlıkta en iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: