İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 2013 yılı 2. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim...

Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 2013 yılı 2. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısını yaptı.

İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin katıldı.

Toplantıda konuşan Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Siraç Ekin, kurum olarak, Gaziantep’te yaşayan, iş arayan ve işveren taraflara sürekli danışmanlık yaptıklarını belirterek, işverenin ayağına giderek açık iş talebi alacaklarını ve işsiz vatandaşlara iş bulup, işsizliği düşürmek, istihdamı arttırmak gibi hedeflerinin olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Ekin, Gaziantep’in sanayisine ve iş profiline uygun istihdam alanı oluşturmak adına gece gündüz demeden ekip ruhuyla çalıştıklarını kaydetti. Siraç Ekin, valiliğin ve İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun desteği ile örnek çalışma yapmak istediklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: