İl Jandarma Komutanı Albay Dündar’dan Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneğine Ziyaret

OSMANİYE (AA) - Osmaniye İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Kadirli Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu.

Osmaniye İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Kadirli Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Battal Işıkbol’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Dündar, şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını dinledi. Dündar, yaptığı konuşmada, şehit ailelerine ve gazilere her zaman ve her ortamda destek olduklarını, ve olmaya devam edeceklerini belirterek, şunları kaydetti: "Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri bizim başımızın tacıdır. Onların her zaman yanındayız ve yanında olacağız. Terör Mağdurları Derneği olarak şehit ailelerini bir arada tutmanız ve onlarla ilgilenmeniz gerçekten çok önemli bir iş. Bu, milletin tek yürek tek bilek olduğunun en büyük göstergesidir. Yapmış olduğunuz yardımlardan ve duyarlı davranışlarınızdan dolayı sizleri canı gönülden tebrik ediyorum." Dernek Başkanı Işıkbol ise ziyaretinden ve desteğinden dolayı Dündar’a teşekkür ederek, Kadirli’de şehit ailelerinin birlik ve beraberliğini sağlamak adına çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Işıkbol, askeri yetkililerin her zaman kendilerine destek verdiğine dikkati çekerek, "İl ve İlçe komutanları olarak sizlerin de şehit ailelerimize sahip çıkmanız, ailelerimizi ve bizleri ziyaret etmeniz bizleri çok mutlu etti. Sizlere ilgi ve alakalarınızdan dolayı tüm şehit aileleri adına teşekkür ederiz." İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Hakan Bozgedik ile dernek üyesi şehit aileleri ve gazilerin katıldığı ziyaret sonrasında, Dündar, Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Battal Işıkbol’a plaket verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: