İl Jandarma Komutanı Doğru Vali Daşöz’ü Ziyaret Etti

Samsun İl Jandarma Komutanlığı görevinden Manisa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Manisa İl Jandarma Komutanı...

Samsun İl Jandarma Komutanlığı görevinden Manisa İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Doğru, Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret etti.

Devlet memurluğunda her zaman atamaların olduğunu, bu atamaların sonucunda Albay Mustafa Doğru’nun Manisa İl Jandarma Komutanlığına atandığını belirten Vali Daşöz, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumada Jandarma teşkilatımızın çok önemli katkıları bulunmakta. Manisa’nın huzuru ve refahı için birlikte çalışacağız. Görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Manisa’daki görevine bugün başlayan İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Doğru da Manisa’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Jandarma Albay Mustafa Doğru 2009-2012 yılları arasında Samsun İl Jandarma Komutanlığı görevini yürütürken, 2012 yılı atamalarında Manisa İl Jandarma Komutanlığına atanmıştı.

Evli ve 4 çocuk babası olan Jandarma Albay Mustafa Doğru iyi derecede İngilizce biliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: