İl Jandarma Komutanı Talu'dan şehit ailelerine bayram ziyareti

Rize İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, şehit ailelerini ziyaret etti. Turhan Talu, 1994...

Rize İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, şehit ailelerini ziyaret etti.
Turhan Talu, 1994 yılında Iğdır'da şehit olan Kemal İsmailoğlu ve aynı yıl Diyarbakır'da şehit olan Oktay Türüt'ün Rize merkeze bağlı Ambarlık köyündeki ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. Talu, daha sonra şehit Murat Çalışkaner'in merkeze bağlı Yiğitler köyündeki ailesini de ziyaret etti.
Şehitlerin mezarlarını da ziyaret eden Talu, şehit ailelerinin bayramlarını kutlayarak sorunlarını dinledi. Şehitlerin bu ülke için canlarını feda eden kahramanlar olduklarını vurgulayan Talu, "Şehit ailelerinin sorunlarının çözülmesi için yapabileceğimiz her şeyi yapacağız. Şehitlerimiz bizler için, vatan için canlarını feda etti. Biz de onların ailelerinin sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz