İl Jandarma Komutanlığı Çevre Timine Seminer

Karabük İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından İl Jandarma Komutanlığı çevre timi ekiplerine...

Karabük İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından İl Jandarma Komutanlığı çevre timi ekiplerine seminer verildi.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı toplantı salonunda gerçekleşen seminerde Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Erdal Kaya ve Su Ürünleri Mühendisi Ramazan Erakman tarafından eğitim semineri verildi.

Düzenlenen seminerde, 1380 sayılı “Su Ürünleri Kanunu” kapsamında su ürünleri avcılığı denetimlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, yasanın ihlali durumunda uygulanacak adli ve idari yaptırımlar ve 5996 sayılı “Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu” kapsamında yurt içinde canlı hayvan ve hayvansal ürünlerin sevk ve kontrolünün nasıl yapılacağı, yasanın ihlali durumunda uygulanacak adli ve idari yaptırımlar hakkında eğitim verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: