İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Kastamonu İl Koordinasyon Kurulu, yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kastamonu İl Koordinasyon Kurulu, yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İl Genel Meclisi'nde, Vali Yardımcısı Macit Dalkılıç başkanlığında yapılan toplantıya, belediye başkanları, kaymakamlar, bölge müdürleri ve il genel meclisi üyeleri katıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan toplantıda yaptığı konuşmada, 2012 Mart ayında çalışmalarına başlanan havalimanı projesinin üst yapı projeleri için 8 milyon 907 bin 272 lira harcandığını söyledi.

Bu projenin olduğunu vurgulayan Karahasan, "Havalimanı servis yolu 3 milyon 565 bin 220 lira harcanarak yapımı tamamlanmıştır. Havalimanı içme suyu temini projemiz de tamamlanmıştır" dedi.

Reklam
Reklam

Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar da yapım çalışmaları devam eden 26 adet projenin bulunduğunu belirtti.

Sahil yollarıyla ilgili projelerinin olduğunu aktaran Uyar, "Projelerimizi yaptık, programa girince çalışmaya başlayacağız. İlk etapta Zonguldak'tan başlayarak Cide'ye kadar çalışmalar yapacağız. Daha sonra da diğer güzergahlara bakacağız" diye konuştu.

Toplantıda, diğer kurum yetkilileri de, yürüttükleri çalışmalar hakkında koordinasyon kurulu üyelerine bilgi verdiler.

Muhabir: Yusuf Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: