İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Arslantaş başkanlığında yapıldı

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu 2019 yılı dördüncü toplantısı Vali Ali Arslantaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu 2019 yılı dördüncü toplantısı Vali Ali Arslantaş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda davam eden yatırımlar ve projeler konuşuldu.
2019 yılı 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Erzincan Valisi Ali Arslantaş başkanlığında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Başöğretmen Salonunda yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda, yatırımcı kuruluşların il genelinde yürüttükleri çalışmalar ele alınarak, ilgili kurum temsilcileri tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Toplantıya Vali Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Bekir Aksun, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.
Bölge müdürlüklerinin 2019 yılı devam eden ve bitmiş yatırımların bütçelerinin anlatılmasından sonra sırasıyla tüm kurumlar yatırım ve bütçeleri hakkında görüş bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz