İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Çankırı Vali Vekili Fatih Yılmaz başkanlığında Valilik Birlik Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum temsilcileri katıldı.

Yılmaz, yaptığı konuşmada, toplantıda 2012 yılının 9 aylık değerlendirmesinin yapılacağı belirterek, yatırım programında yer alan projelerin temelde ilin sosyo-ekonomik göstergelerini ve kamu hizmetlerini iyileştirici nitelikte olduğunu söyledi.

Çalışmaların verimlilik, esneklik ve tutumluluk içerisinde yürütülmesini hedeflediklerini vurgulayan Yılmaz, "Bu çerçevede ilimize tahsis edilmiş olan ödeneklerin yerinde ve zamanında kullanılması için, her düzeyde personelin görevini itina ile ifa etmesi temenni ve beklentimizdir" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından, kurum temsilcileri yapılan ve devam eden yatırımlar konusunda bilgiler verdiler.

Muhabir: Özgür Alantor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: