İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Bartın İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Bartın İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Vali Bülent Savur, valilik salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, ilde 2012'de çalışmaları yapılan yatırım projesi sayısının eylül ayı sonu itibariyle 352 olduğunu söyledi.

Projelerin toplam bedelinin 1 milyar 192 milyon 972 bin lira olduğunu, 2012 için 132 milyon 696 lira ödenek ayrıldığını anlatan Savur, şöyle konuştu:

"Eylül sonu itibariyle projelere 68 milyon 645 bin 563 lira harcama yapılmış ve nakdi gerçekleşme oranımız yüzde 52,36 olmuştur. Bugüne kadar 352 projeden 94 adedi tamamlanmış, 166'sı devam etmekte, 14 projede ihale aşamasına gelinmiş ve 78 projeye de henüz başlanılmamıştır. İlimizdeki projeler sektörel olarak değerlendirildiğinde ulaştırma ilk sırada, tarım ikinci, enerji de üçüncü sırada yer almaktadır. Yılın 10 aylık bir sürecini geride bıraktık ve bu süre içerisinde yatırımlarımızda nakdi gerçekleşme oranının yüzde 52 seviyelerinde kaldığını görüyoruz. Yılın geriye kalan 2 aylık süresi içinde tahsis edilen ödeneklerin yatırımcı kurumlarımız tarafından zamanında ve amacına uygun olarak harcanması gerektiği ortadadır."

Reklam
Reklam

Toplantıda, yatırımcı kurum ve kuruluş temsilcileri ile bölge müdürleri yatırım projeleri hakkında bilgi verdi.

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz