İl Milli Eğitim Müdürü Caner: YGS'yi Tamamlayan Herkes Başarılı Sayılır

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı...

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi öğrencilere tavsiyelerde bulundu. YGS'yi tamamlayabilen herkesin başarılı olacağını belirten Müdür Caner, Yükseköğretime Geçiş ve Lisans Yerleştirme Sınavları'nın tekrarı ve telafisi mümkün olan sınavlar olduğuna dikkat çekti.

Ortaöğretim kurumlarının 12. sınıfında okuyan öğrencilerin çok güzel ve bir o kadar da hızlı bir 4 yıl geçirdiğini ifade eden Müdür Caner, "Yaşadığınız her gün elbette birbirinden farklıydı ve bazen istenmeyen sıkıntılarda getirdi. Ama siz, okula adım attığınız çoğu zaman bunları da kapının girişinde bıraktınız. 24 Mart pazar günü sabah yine evden çıkıp okula gideceksiniz ve hep yaptığınız gibi istemediğiniz, sevmediğiniz düşünce ve duyguları kapıda bırakacaksınız." dedi.

Reklam
Reklam

YGS'yi tamamlayabilen herkesin başarılı olacağına işaret eden Sabri Caner, "Esas ölçüt budur. Bilindiği üzere sınav aşamalı olarak devam etmektedir. Girdiğiniz ya da girmekte olduğunuz tüm sınavlar için benim size tavsiyem lütfen hayat boyunca önünüzde türlü alternatifler olacağı düşüncesi aklınızdan hiç çıkmasın. Be,n alternatif yerine 'Hep istediğim iş, mesleği bir ömür sürdürmek istiyorum' derseniz de yine unutulmamalıdır ki bu son şansınız değildir. Yükseköğretime Geçiş ve Lisans Yerleştirme Sınavları tekrarı ve telafisi mümkün olan sınavlardır." diye konuştu.

Sınava girecek ve geleceğin Türkiye'sine şekil verecek öğrencilere başarı dileğinde bulunan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, her koşulda çok güzel sonuçlar elde edileceğine yürekten inandığını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: