İl Milli Eğitim Müdürü Şişman’dan Fen Lisesi’ne Ziyaret

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Şube Müdürü A. Rıfat Okay ve İlçe Milli...

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Şube Müdürü A. Rıfat Okay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük ile birlikte Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

İlk olarak öğrencilerle birlikte öğle yemeği yiyen Şişman ve beraberindekiler, daha sonra 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif´i Anma Törenlerine hazırlanan ekibi ziyaret etti. Burada öğrencilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, onlara Kurtuluş Savaşı’nda Akif´in özel yerini anlattı. Öğrenciler de ziyaret anısına kendilerine konser verdiler. Süleyman Şişman, 5 ay önce okul binası bile olmayan Bozüyük Fen Lisesi´nin bugün bulunduğu noktanın çok önemli olduğunu, kendilerinin ve hükümetin imkanlarını okul için kullandıklarını söyledi. Süleyman Şişman, "Mehmet Akif´in bir vatan ve Kur´an şairi olduğunu, yokluk içinde bulunmasına rağmen, İstiklal Marşı için öngörülen ödülü almadığını, şiirini de Safahat´a koymayarak Türk milletine armağan ettiğini söyledi. Akif´in Asım´ın Nesli´ni çok özlediğini, gençlerden de Asım´ın Nesli olmalarını arzuladığını, Bozüyük Fen Lisesi öğrencilerini çok sevdiğini ifade etti. Özellikle değerler eğitimi anlamında aldığı teşekkür mektubunun çok anlamlı olduğunu açıkladı. İnsanımız daha çok şikayet için mektup yazıyor, teşekkür için mektup yazan yok denecek kadar az olduğundan, öğrencileri bu şekilde yetiştiren idareci ve öğretmenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz