İl Müftülüğü'nden "üç Aylar Ve Tövbe" Konulu Konferans

Kilis İ Müftülüğü tarafından üç ayların başlaması nedeniyle "Üç Aylar ve Tövbe" konulu konferans verildi.

Kilis İ Müftülüğü tarafından üç ayların başlaması nedeniyle "Üç Aylar ve Tövbe" konulu konferans verildi.

İl Müftülüğü Konferans salonunda bayanlara yönelik Din Hizmetleri Uzmanlarından Şehri Karacoşkun tarafından konferans verildi. Programa ilgi büyük olurken, İl Müftü Vekili Ramazan Aslan tarafından yapılan açış konuşmasının ardından Kuran Kursu Öğreticisi Ümit Arslan'ın kuran tilaveti ile devam etti.

Din Hizmetleri uzmanlarından Şehri Karacoşkun tarafından verilen "Üç Aylar ve Tövbe" Konulu konferansta "Peygamber Efendimiz S.A.V.'den örnekler vererek bu aylara fazla önem verdi. Bu mübarek gün ve gecelerde Mü'minleri daha fazla iyilik yapmaya davet etti. Recep ve Şaban aylarında imkan oldukça sık sık oruç tutmanın sevaptır. Bu aylarda yapılan ibadetin fazileti ve sevabı çok büyüktür" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz