İl Müftüsü Arvas'tan Başkan Sadak'a davet

İl Müftüsü Faruk Arvas, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak’ı ziyaret ederek, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine...

İl Müftüsü Faruk Arvas, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak’ı ziyaret ederek, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etti.

İl Müftüsü Faruk Arvas, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak’ı ziyaretinde Hz. Muhammed (S.A.V)'in örnek hayatını anlatan kitap ve tanıtım broşürleri yanı sıra çeşitli hediyeler ve gül hediye etti. Belediye Başkanı Selim Sadak, Kutlu Doğum Haftası'nın tüm insanlık alemine kutlu olmasını dileyerek, "Peygamber Efendimiz'in örnek ahlakının tüm dünya insanlığına yayılması ve yol gösterici olmasını diliyorum. Şayet Peygamber Efendimiz'in örnek kişiliği, ahlakı ve davranışları idrak edilebilirse yaşanan tüm sorunların çözüleceğini, ırkçılıktan, şiddetten arınılacağına inanıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

İl Müftüsü Faruk Arvas, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde ana temanın kardeşlik hukuku olduğunu ifade etti. Hz. Peygamber'in örnek kişiliğinin herkesi, Acem'i, Laz'ı, Kürt’ü, Türk’ü kardeş yaptığını ve ilan ettiğini vurgulayan Arvas, bu şuuru yerleştirme gayretlerinin olduğunu, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin bu şuura hizmet edeceğini ve bunun gerçekleşmesi halinde hiçbir sorunun kalmayacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: