İl Müftüsü Cihan’dan Şehit Aileleri Derneği'ne Ziyaret

Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Türkiye...

Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, "Değerli Müftümüz Sinan Cihan, şehit ailelerimizi gazilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Daima gereken desteği ve önemi bizlere vermiştir. Bu anlamlı ziyareti için kendisine şehit ailelerim ve gazilerim adına teşekkürlerimi sunarım’’ dedi. İl Müftüsü Sinan Cihan ise "Şehitlerimiz ve gazilerimiz ülkeleri için bizler için büyük fedakârlıklar yapmış insanlardır. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz. Elimizden geldiğince şehit yakınları ve gazilerimizin daima yanlarında olacağız. Her türlü dertlerinde sıkıntılarında gereken yakınlığı göstereceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: