İl Müftüsü Gerek’ten Başkan Bozkurt’a ziyaret

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek ve iş adamı İbrahim Atıcı, 31 Mart Yerel Seçimlerde İnönü Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Kadir Bozkurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.İl Müftüsü Bekir Gerek ve İbrahim Atıcı, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a, yeni oluşan meclis üyelerine beş yıllık yeni görevlerinin kendilerine ve ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek ve iş adamı İbrahim Atıcı, 31 Mart Yerel Seçimlerde İnönü Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Kadir Bozkurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
İl Müftüsü Bekir Gerek ve İbrahim Atıcı, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a, yeni oluşan meclis üyelerine beş yıllık yeni görevlerinin kendilerine ve ilçeye hayırlı olmasını diledi. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hatıra fotoğrafı ile ziyareti tamamladılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz