İl Müftüsü Gül, Müsiad’ı Ziyaret Etti

Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube...

Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, “MÜSİAD Malatya Şubesi’nin yeni hizmet binasının açılışında burada bulunamamıştım. MÜSİAD, ülke ekonomisine gerçekten büyük katkılar sağlıyor. Bu anlamda önemli bir kuruluş. İnşallah yeni hizmet binalarında da güzel hizmetler yapmaya devam edeceklerdir” dedi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İl Müftümüz Hacı Yusuf Gül Bey’in Malatya’ya geldiği günden beri sivil toplum kuruluşlarıyla çok canlı bir diyaloğu var. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Son yıllarda Türkiye’de Diyanet İşleri Başkanlığımızın da gözle görülür bir şekilde hizmetleri oluyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: