İl Özel İdare'nin Küçük Kızları Voleybol Türkiye Finallerinde

Kayseri İl Özel İdare Spor'un küçük kızları 18-23 Haziran tarihleri arasında Türkiye Finalleri için Ankara'da...

Kayseri İl Özel İdare Spor'un küçük kızları 18-23 Haziran tarihleri arasında Türkiye Finalleri için Ankara'da mücadele edecek.

Ankara'daki Başkent-Beştepe Voleybol Salonunda Türkiye’nin en iyi 16 takımın katılacağı Türkiye Küçük Kızlar Finallerinde, Kayseri'nin gururu olan İl Özel İdare Spor'un küçük kızları, başarılı olmak için ter dökecek.

Türkiye Küçük Kızlar Finaline, Kayseri İl Özel İdare Spor'un yanı sıra, Eczacıbaşı SK, Vakıfbank, İlbank, Gazi Üniversitesi, Karşıyaka, Işıkkent, Bursa Büyükşehir Belelediye Spor, İstanbul Es Spor, Ankara TED Kolejliler, İzmir Arkas, Ankara Karşıyaka, Elazığ DSİ, Sakarya Yeni Hendek, Aydın Söke Belelediye Spor ve Mersin Tarsus Belediye Spor katılacak.

Reklam
Reklam

Final Grup Kuraları, 17 Haziran 2013 Pazartesi Günü saat 18.00'de Başkent Salonu'nda çekilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz