İl Özel İdaresi Araç Parkını Güçlendirdi

Sivas İl Özel İdaresi, araç parkını güçlendirmek amacıyla Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla siparişini verdiği iş...

Sivas İl Özel İdaresi, araç parkını güçlendirmek amacıyla Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla siparişini verdiği iş makinelerinin bir kısmını teslim aldı.

Sivas İl Özel İdaresi’nin 2012 yılında 14 adet greyder, 2 adet asfalt silindiri, 2 adet lastik tekerlekli yükleyici, birer adet paletli eksevatör, teleskopik foklik, çekici treyler, cenaze nakil aracı, hidrolik kırıcı, hidrolik vinç, pikap, seyyar tamir aracı, 20 adet arazi aracı ve olmak üzere 47 adet araç siparişi verdiği bildirildi. Siparişi verilen araçlardan 7 adet greyder, 2 adet silindir, 2 adet lastik tekerlekli yükleyici ve bir adet hidrolik kırıcı İl Özel İdaresi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne teslim edildi. Araçların teslim edilmesinin ardından Vali Ali Kolat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ve Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysal, ek binada incelemelerde bulunarak, teslim edilen araçlar hakkında İşletme ve İştirakler Müdürü Hüseyin Sarıkaya'dan bilgi aldı. Vali Ali Kolat, İl Özel İdaresi'nin bölge insanına daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla makine araç parkını zenginleştirmeye devam ettiğini söyledi. Kolat, araçların kırsalda hizmet kalitesini artırmaya yönelik olduğunu belirterek, “İdaremize iş sezonunda kazasız belasız çalışmalar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ise, İl Özel İdaresi'nin hizmet kalitesinin her geçen gün bir adım ileriye gittiğini söyledi. Özel İdare'nin yeni alınan araçlar ile hızlı ve kaliteli olarak vatandaşa hizmet sunacağını belirten Ayhan, amaçlarının kurumun güncelliğini ve gücünü taze tutmak olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: