İl Özel İdaresi Ek Hizmet Binasının temeli atıldı

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, merkezdeki binada sorunlar olduğunu belirterek, yeni İl Özel İdaresi Ek Hizmet Binasında iyi hizmetlere imza atacaklarını

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, merkezdeki binada sorunlar olduğunu belirterek, yeni İl Özel İdaresi Ek Hizmet Binasında iyi hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

Bolu İl Özel İdaresi Ek Hizmet Binası temel atma töreninde konuşan Özçimen, binaların hizmet için bir araç olduğunu, vatandaşlara verilecek hizmet ile binaların amaca ulaşacağını ifade etti.

"Vatandaş için yapacak çok işimiz var" diyen Özçimen, "Merkezdeki binamızda sorunlar vardı. Burada inşallah iyi hizmetlere imza atacağız. Binalar amaç değil araçtır. Tesis Bolumuza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra, dualar ve kesilen kurban eşliğinde İl Özel İdaresi Ek Hizmet Binasının temeli atıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: