İl Özel İdaresi futbol yaz okulu başladı

Bursa İl Özel İdaresi Spor Kulübü Futbol Yaz Okulu, Özel İdare Genel Sekreteri Kemal Demirel...

Bursa İl Özel İdaresi Spor Kulübü Futbol Yaz Okulu, Özel İdare Genel Sekreteri Kemal Demirel ve Spor Kulübü Başkanı Şaban Kander’in katılımıyla çalışmalarına başladı.
Futbol yaz okuluna 150’ye yakın başvuru olduğunu söyleyen Kemal Demirel, eğitimin yaz boyunca süreceğini ifade etti. Atatürk’ün; 'Ben Sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünü hatırlatan Demirel, “Sporcularımızı elbette futbol alanında en iyi şekilde yetiştiriyoruz, ancak ahlaklı olmaları konusuna da büyük önem veriyoruz. Bu manada öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Futbolda yaşanan kötü görüntülerin olmaması çocuklarımıza burada verilen eğitimler mümkündür. Bizler İl Özel İdare Spor Kulübü olarak bu konunun üstünde yöneticilerden eğitimcilerimize kadar hassasiyetle durmaya devam edeceğiz.” dedi.
Açıklamaların ardından yaz okulu öğrencileriyle sohbet eden Demirel, genç sporcularla futbol oymamayı da ihmal etmedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz