İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısının Öldürülmesi

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, öldürülen İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bahçecier'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, öldürülen İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bahçecier'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Altıparmak, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Antalya Defterdarı Hidayet Mat, Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreteri Bahadır Kerimoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, İl Özel İdaresi çalışanları ve vatandaşlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bahçecier'in Üçgen Mahallesi'nde lojmanlardaki evine giderek, ailesine başsağlığı dilediler.

Reklam
Reklam

Aile üyelerinin fenalaşması ihtimaline karşı 112 Acil Servis ekibi de evin önünde hazır bulunduruldu. Aile üyelerinin oldukça üzgün oldukları gözlendi.

Vali Altıparmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, açıklanacak bir şey olmadığını belirterek, "Elim bir asayiş olayı. Sevdiğimiz bir kardeşimizi kaybettik. Hepimizin başı başı sağ olsun" dedi.

Orhan Bahçecier, ailesiyle evinden dışarıya çıktığı sırada kavga eden bir grubu görünce ayırmak istemiş, bu sırada gruptaki Gültekin A. (18) tarafından bıçaklanması sonucu kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Gültekin A, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: