İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Karahasan:

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, "Havalimanında büyük bir çalışmayla 5 yılda yapılabilecek işleri büyük bir özveri göstererek

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, "Havalimanında büyük bir çalışmayla 5 yılda yapılabilecek işleri büyük bir özveri göstererek 2 yıl gibi bir sürede kaliteden asla ödün vermeden yaptık" dedi.

Havalimanının başlangıçtaki tasarlanan projeden revize edilerek gerek işletim gerekse de kapasite olarak daha fazla büyüklüğe ulaşıldığını belirten Karahasan, bunun da kısa sürede gerçekleştiğini ifade etti.

Karahasan, şöyle devam etti:

"Hava fotoğraflarıyla, yapılan iş çok daha iyi gözüküyor. Alt yapı çalışması kapsamında yaklaşık bir buçuk milyon metre küplük bir dolgu ve kazı çalışması yapıldı. Bunun da tamamının İl Özel İdaresi imkânlarıyla ve yaklaşık 60 milyon TL gibi bir işe karşılık gelmektedir. Diğer üst yapılar da dikkate alındığında, 80 milyon TL'lik bir iş yapıldı. İşin fiziki ve rakamsal yönden, bu sürede gerçekleştirilmesi rekor sayılabilecek bir durumdur."

Reklam
Reklam

Muhabir: Esra Karamuk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: