İl Özel Idaresi Köy Yollarını Bakıma Aldı

Samsun İl Özel İdaresi, köy yollarının korunmasına yönelik asfalt bakım çalışmalarına hız verdi. Köy ve...

Samsun İl Özel İdaresi, köy yollarının korunmasına yönelik asfalt bakım çalışmalarına hız verdi.

Köy ve kasabalarda ağır geçen kış şartları nedeniyle zarar gören yolların bakıma alındığını kaydeden İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Haluk Şimşek, ekiplerin belirlenen güzergahlarda asfalt yolların bakım çalışmalarının aşırı sıcaklara rağmen devam ettiğini söyledi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şimşek, “İdaremize ait asfalt plent ve konkasör tesislerinde üretilen malzemeler, oluşturulan ekipler tarafından yaklaşık 500 kilometrelik yolun asfalt yamasında kullanılmış olup, bu çalışmalar hava koşullarının müsaade ettiği sürece devam edecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Hedeflere ulaşmakta ortaya konulan ekip çalışmasına da değinen Şimşek, emeği geçen tüm personele hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz