İl Özel İdaresi Porseneline Hizmetiçi Eğitim Çalışmaları

Kilis İl Özel İdaresi personeline yönelik hizmet eğitimi başladı.İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen hizmet...

Kilis İl Özel İdaresi personeline yönelik hizmet eğitimi başladı.

İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen hizmet için eğitimin ilk dersi İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat tarafından verildi.

5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunu ve buna bağlı diğer mevzuatla ilgili olarak İl Özel İdaresi personeline verilen hizmet içi eğitimin 22 Mayıs’a kadar devam edeceği bildirildi.

Personele, görevlerini yaparken karşılaştıkları sorunların çözümüne yardımcı olmak, bilgi ve birikimlerini arttırmak, değişen mevzuata uyumlarını sağlamak amacıyla İl Özel İdaresi'nde 2013 yılı hizmet içi eğitim çalışmalarına başlandı. Önceden belirlenen program doğrultunda verilecek olan eğitimler, vatandaşa hizmet sunumuna engel olmayacak şekilde planlandığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz