İl Özel İdaresi'nden 23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinliği

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in himayelerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kurtuluş Müzesinde düzenlenen 23...

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in himayelerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kurtuluş Müzesinde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Bayramı çerçevesinde “Bana Çocuk Diyorlar Ne Biliyorlar” adlı 23 Nisan Şenliği Programı hazırlandı.

Ayla Yavaşcan Anaokulu öğrencilerinin sergiledikleri gösteri katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu'nun seslendirdiği şarkılar katılımcılar tarafından beğeni ile dinlendi. Şair Abdi İlköğretim Okulu Öğrencilerinin hazırlayıp sahnelediği tiyatro oyunu ile program sona erdi.

Reklam
Reklam

Program sonrası İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu öğrencileri tek tek tebrik ederek teşekkür etti, katılımcılar ve öğrencilerin genel sekretere yoğun ilgi gösterdiler, kendisi ile fotoğraf çektirmek için ricada bulundular, kendilerine bu imkanı sağladığı için ayrıca teşekkür ettiler.

Etkinliğe İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu, Jandarma Alay Komutanı Emin Dursun, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve bir çok vatandaşın yanı sıra öğrenci velileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: