İl Özel İdaresi'nden 4 Bisikletçi Olimpiyatlara Hazırlanıyor

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin, 4 bisikletçinin olimpiyatlara hazırlanmak üzere çalışmalara başladığını belirtti.

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin, 4 bisikletçinin olimpiyatlara hazırlanmak üzere çalışmalara başladığını belirtti. Eşgin, yaptığı açıklamada, kulübün bisiklet, halter, atletizm ve bilek güreşinde önemli başarılarının olduğunu söyledi. Avrupa ve dünya dereceleri elde eden sporculara sahip olduklarını anlatan Eşgin, "Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nin açılması amatör sporlarla uğraş veren kulüpler açısından son derece önemli. Bu merkezlere yerleştirilecek yetenekli sporculara verilecek imkan ve hizmetler olimpik düzeyde olacak. İl Özel İdaresi Spor Kulübü olarak bisiklet alanında 4 sporcumuzu bu merkeze gönderiyoruz" dedi. Eşgin, merkezde yer alacak sporcularımız önemli başarılara imza atacaklarına inandığını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: