İl Özel İdaresi’nden Yeni Uygulamalar

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Kilis’te hizmet verimini arttırmak, kaynakların yerinde ve dengeli...

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Kilis’te hizmet verimini arttırmak, kaynakların yerinde ve dengeli bir şekilde kullanımını temin etmek, personelin vatandaşa hizmet sunumunda hızlı hareket etmeyi sağlamak amacıyla daha önce başlatılan uygulamalara ilave olarak düzenlemeler yapıldığını bildirdi.

Genel Sekreter Bolat, ilçelerde yaşayan vatandaşların idari ve mali konulardaki müracaatları elektronik sistem üzerinden yapılarak taleplerine en hızlı bir şekilde cevap verilmesi amacıyla birimlere elektronik sistem üzerinden ulaşılarak sorunların ilgili müdürlüğün en hızlı cevap vermesi uygulaması başlatıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili açıklama yapan Bolat, “Ödeme işlemleri yapılmayan ilçe müdürlüklerinden Elbeyli, Musabeyli, Polateli İlçe Müdürlükleri kapatıldı. Vatandaşlarımız kurumun ve birimlerin aşağıdaki elektronik adreslerine müracaat ederek daha hızlı hizmet alabilecekler. İl Özel İdaremiz bir süre önce muhtarların araç taleplerine aracın gönderiliş bilgileriyle birlikte muhtarlara ve yörenin İl Genel Meclis üyelerine mesajla bilgi sistemi başlatılmıştı. Muhtarların SMS yoluyla hizmet konusunda bilgilendirilmesi büyük memnuniyet oluşturmuştur” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: