İl Sağlık Müdürü İlter, İncelemelerde Bulundu

Sivas İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, inşaatı devam eden Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ağız...

Sivas İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, inşaatı devam eden Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, Sağlık-Sen Sivas Şube Başkanı Efe Zileli ile birlikte, inşaatı devam eden Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Sivas’taki en büyük yatırım olduğunu kaydeden İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, UMKE ve 112 ekiplerinin kullanabilmesi için 15 bin metrekarelik alan hazırlandığını ve olası bir durumda sahra hastanesi olarak kullanılabileceğini kaydetti. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de bitmek üzere olduğunu vurgulayan İlter, son çevre düzenlemelerinin yapıldığını, bu ayın sonuna doğru merkezi faaliyete geçirmeyi düşündüklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, fizik tedavi merkezi ile akıl ve ruh sağlığı hastanesinin Sivas’a kazandırılması konusundaki projenin de onaylandığını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: