İl Sağlık Müdürü Yemenici'nin Ramazan Bayramı Mesajı

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yemenici, mesajında bayramların bizlere sevmeyi ve sevilmeyi doyasıya yaşatan, yeniden hatırlatan birer vesile olduğunu bildirdi.

Birlik ve beraberliği pekiştiren Ramazan ayından sonra idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nda, sevdiklerimizle bir araya gelerek sevincimizi ve neşemizi paylaşıp çoğaltmamız gerektiğini vurgulayan Yemenici, şunları kaydetti:

"Belki böylelikle gündelik stres ve yorgunluktan bir nebze olsun uzaklaşabileceğiz. Beden sağlığımız kadar ruh sağlımızın da korunması için bu sevgi atmosferinden faydalanmamız çok önemli. Bu vesileyle bayramlarımızın özünün korunmasını temenni ediyor, bizi doğumumuzdan itibaren koruyup kollayan büyüklerimize karşı, akraba ve dostlarımıza karşı vefa duygusuyla yaklaşmayı tavsiye ediyorum. Umarım bayramlar yüreklere gerçek sevginin dolduğu günler olur. Umarım ülkemiz ve dünya, barış, sağlık ve mutlulukla güzel günlere erişir. Bu duygu ve düşüncelerle başta sağlık camiamız ve sevgili Afyonkarahisarlılar olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz