İl spor merkezleri açıldı

1983 yılında kurulan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün 73. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de...

1983 yılında kurulan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nün 73. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de il spor merkezleri açılışı ile kutlandı.
Nevşehir Valiliği önündeki Atatürk anıtına çelenk sunumu ve Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'ın ziyareti ile başlayan açılış programı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kompleksi içerisinde bulunan 2 Nolu çim sahada sürdü.
Buradaki açılış programına Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Vali Yardımcısı İbrahim Süha Karaboran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, bazı daire müdürleri, sporcu velileri ve çok sayıda sporcu katıldı.
Burada açıklamalarda bulunan Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, önceki yıl yapılan İl spor merkezine bin 900 kişinin katıldığını, bu yıl hedeflerinin 2 bin 500 olduğunu belirtti. Yaz dönemindeki il spor merkezlerinin ardından başarılı görülen sporcularla antrenör eşliğinde yıl boyunca devame edeceğini belirten Çintimar, bu yıl 15 branşta faaliyet göstereceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz