İl Tarım ve Orman Müdürü Yoldaş’tan Pazaryeri Kaymakamına ziyaret

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, göreve yeni Başlayan Pazaryeri Kaymakamı Oray Güven’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.Pazaryeri Kaymakamı Oray Güven, gerçekleşen ziyarette Pazaryeri ilçesinin tarımsal değerleri hakkında ve yapılan çalışmalar ile ilgili Tarım ve Orman il Müdürü Necmettin Yoldaş’tan bilgiler aldı.

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, göreve yeni Başlayan Pazaryeri Kaymakamı Oray Güven’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Pazaryeri Kaymakamı Oray Güven, gerçekleşen ziyarette Pazaryeri ilçesinin tarımsal değerleri hakkında ve yapılan çalışmalar ile ilgili Tarım ve Orman il Müdürü Necmettin Yoldaş’tan bilgiler aldı. Bütün çiftçilerin sorunlarına el atacaklarını kaydeden Pazaryeri Kaymakamı Güven, ziyaret için teşekkürlerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz