İl Temsilcileri Bir Araya Geldi

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çeşitli branşların temsilciliğini yapan il temsilcileri Gençlik...

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çeşitli branşların temsilciliğini yapan il temsilcileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş başkanlığında Atatürk Spor Salonu'nda bir araya geldi.

Toplantı açılışında kısa bir konuşma yapan Süleyman Demirtaş, “Sizler Federasyonların illerdeki yüzlerisiniz. Bu yüzden sporun tabana yansıması noktasında çok büyük önem arz ediyorsunuz. Bugün burada sizlerle sorunları konuşmak ve çözümler üretmek üzere bir araya geldik. Ümit ediyorum ki toplantımız amacına ulaşır" dedi.

Reklam
Reklam

Demirtaş'ın konuşmasının ardından sıra ile söz alan il temsilcileri kendi branşları ile ilgili olumlu olumsuz eleştirilerini ve çözüm yollarını Demirtaş'a sundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: