İlaç Kullanmadan Bir Asrı Aştı

Ereğli ilçesinde bugüne kadar hiçbir ilaç kullanmadan yaşadığını söyleyen 103 yaşındaki Hanife Demirtaş, günlük ihtiyaçlarını da tek başına karşılıyor. 

Ereğli ilçesinde bugüne kadar hiçbir ilaç kullanmadan yaşadığını söyleyen 103 yaşındaki Hanife Demirtaş, günlük ihtiyaçlarını da tek başına karşılıyor. Ereğli ilçesine bağlı Kaymaklar köyünde yaşayan 1911 doğumlu Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir asırlık ömrü aşmanın sevincini yaşadığını anlattı. Uzun ve sağlıklı yaşamasının, doğada uzun süre kalmasından kaynaknaklandığını vurgulayan Demirtaş, "Herhangi bir sağlık sorunum yok, Bugüne kadar da ilaç kullanmadım. Hep doğal beslendim. Mantar, bakla, un çorbası ve mısır unu yedim" şeklinde konuştu. Demirtaş, tarlada tek başına çift sürdüğünü, ekin ekip harman dövdüğünü belirterek, "Gençlere tavsiyem, çok çalışıp sağlığına dikkat etmeleridir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: