İlaçlama Ekiplerine Seminer

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ilaçlama ekiplerine, “Kentsel Zararlıların Biyolojisi Önemi ve Mücadelesi” konulu...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ilaçlama ekiplerine, “Kentsel Zararlıların Biyolojisi Önemi ve Mücadelesi” konulu eğitim semineri verildi.

Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda gerçekleşen eğitim semineri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Muhtar Akyol’un da katılımıyla yapıldı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden gelen Prof. Dr. Hüsrev Mennan tarafından verilen eğitimde ilaçlamayla ilgili yeni uygulamalar ve yöntemleri ile ilaçların özellikleri konuları ele alındı. İlaçlama ekiplerinin dikkat etmesi gereken hususlardan da bahseden Prof. Dr. Mennan, görsel bir sunum yaparak çeşitli konularda bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Vatandaşların huzurlu bir yaz mevsimi geçirmesi için bu eğitim seminerini düzenlediklerini söyleyen Muhtar Akyol, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak yeni teknik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu anlamda ilimizdeki tüm ilaçlamalar Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor. Halkımızın rahatı, huzuru ve iyi bir yaz geçirmesi için tüm mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda ilaçlamada çalışan teknik personelimize, uzmanlarımıza eğitim vermeyi düşündük. Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden uzman hocalarımızı davet ettik. Sağ olsunlar onlarda bizi kırmayarak geldiler. İlaçlamada çalışan yaklaşık 50 kişilik ekibimize ve belediyemizdeki bu işle ilgili olarak çalışan ekip personellerimize 1 gün boyunca eğitim semineri verilecektir. İlaçlamalardaki yeni teknikler, yeni uygulamalar, uygulanan yöntemler, ilaçların özellikleri ile ilgili bilgiler verilmektedir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: