'İlaçlı gasp iddiası', senaryo çıktı

SAMSUN (İHA) - Samsun'da bir genç kızın, alışveriş için gittiği Yabancılar Pazarı'nın tuvaletinde ilaçla bayıltılıp kaçırılarak jiletle işkence gördüğü ve altınlarının gasp edildiği iddiasının senaryo olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 21 yaşındaki Emine Ş., dün saat 10.00 sıralarında yüzü ve kolu jiletle kesilmiş halde Samsun Devlet Hastanesi'ne giderek burada, Samsun Yabancılar Pazarı'nın kurulduğu dev çadırın tuvaletinde ilaç koklatılıp bayıltılarak kaçırılıp jiletle işkence gördüğünü, para ve altınlarının gasp edildiğini ileri sürmüştü. Bu olay üzerine alarma geçen Samsun polisi, yapılan araştırma sonucu Emine Ş.'nin ilaçlı gasp senaryosunun uydurma olduğunu ortaya çıkardı.

Reklam
Reklam

İddiaya göre, Emine Ş., internet yoluyla Şanlıurfa'da tanıştığı bir genç ile arkadaş oldu. Söz konusu genç ile telefonla konuşup buluşmak için Şanlıurfa'ya giden Emine Ş., arkadaşının buluşma yerine gelmemesi üzerine ortada kaldı. Otobüsle Samsun'a geri dönmek için yola çıkan Emine Ş., otobüsün Tokat'ta mola verdiği sırada girdiği bunalım sonucu altınlarını çöpe attı ve Samsun'a geri geldi. Ailesine nerede olduğunun hesabını veremeyeceğini düşünen Emine Ş., kendisini jiletle yaralayıp hastaneye gittikten sonra gasp ve kaçırılma olayını uydurduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.