İlahiyatçı-yazar Sinan Yağmur'dan Söyleşi

Mevlana üzerine yazdığı kitaplarla tanınan ilahiyatçı-yazar Sinan Yağmur, Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren gençlik merkezi ve sosyal tesislerde görev yapan

Mevlana üzerine yazdığı kitaplarla tanınan ilahiyatçı-yazar Sinan Yağmur, Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren gençlik merkezi ve sosyal tesislerde görev yapan öğretmen ve kursiyerlerle söyleşi yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin kültür merkezinde semazen gösterisiyle başlayan programda Sinan Yağmur, Şems ve Mevlana'yı konu alan şiiri seslendirdi.

"Tasavvuf ve Aşk" üzerine söyleşi gerçekleştiren ve okurlarından yoğun ilgi gören Yağmur, kendisini Gaziantep'e davet eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Bugün sizlerle bir arada bulunmak beni oldukça memnun etti" dedi.

Reklam
Reklam

Programın sonunda günün anısına Yağmur'a Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger tarafından çiçek takdim edildi.

Bu arada Yağmur, belediye tarafından 27 Temmuz ve 12 Ağustos tarihleri arasında 16 yazarın Şahinbey Parkı'nda okurlarıyla buluşturulduğu kitap fuarını ziyaret ederek okurları için kitap imzaladı.

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: