İlçe Başkanı Seyrek’ Ten Demirözüspor‘a Destek

Bayburt amatör futbol liginde mücadele eden Demirözüspor’a AK Parti İlçe Başkanı...

Bayburt amatör futbol liginde mücadele eden Demirözüspor’a AK Parti İlçe Başkanı Çağlar Seyrek tarafından malzeme desteği yapıldı.

İlçe Başkanı Çağlar Seyrek tarafından Kulüp Başkanı Özkan Aktürk’e malzemeler teslim edildi . Başkan Seyrek yaptığı açıklamada; “İlçemizi amatör ligde temsil eden Demirözüspor’umuza ihtiyaçlar ve imkanlar doğrultusunda destek vermeye çalışıyoruz Daha iyi mücadele için gerekli olan alt yapı ve malzeme desteğinde bulunmak ihtiyacında kendimizi gördük ve bu maksatla kulübümüze ihtiyaç duydukları spor ayakkabısı ve top desteğinde bulunduk.” dedi.

Reklam
Reklam

Demirözüspor Başkanı Aktürk ise “Başkanımızın bizlere yaptığı destek mutlu etti. Sporcularımızda bu yardımlardan memnun. Malzemelerle daha etkili mücadele edecekler başarılı olacaklar.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz