İlçe Birincisine Dershaneden Altın Ödülü

Malatya’nın Darende ilçesinde ilköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği 2012 Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda ilçe birincisi...

Malatya’nın Darende ilçesinde ilköğretim 8. sınıf öğrencilerinin girdiği 2012 Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda ilçe birincisi olan Hasan Güney, Hügem Dershanesi tarafından altınla ödüllendirildi.

Hügem Anafen Dershanesi Müdür Yardımcısı Mesut Güzel, sınava kurumlarında hazırlanarak Darende birincisi olan öğrencileri Hasan Güney’i başarısından dolayı tebrik etti. Yavuzlar İlköğretim Okulu öğrencisi de olan Hasan Güney’in başarısının herkesi mutlu ettiğini anlatan Güzel, “Bu başarıda öğrencinin disiplinli çalışması, gayretinin payı olduğu kadar velisinin, kaymakamlığın, özveriyle çalışan dershane eğitimcilerinin de payı vardır. Özellikle Darende Kaymakamlığı 3 yıldan bu yana öğrencimizi destekliyordu. Hasan inşallah bundan sonra iyi bir tercih yaparak güzel bir orta öğrenim hayatı yaşar. Bununla birlikte derece elde eden öğrencilerin kırsal kesimden çıkması dikkat çekicidir.” dedi.

Reklam
Reklam

Başarılı öğrenci Güney de sınavda elde ettiği dereceyi kazanmasında ailesi, okulu ve dershanesinin büyük katkısı olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz