İlçe Milli Eğitim Müdürü Gündeş, Öğrencilerin Yemeğini Kontrol Etti

Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda taşımalı eğitim gören 160 öğrenciye...

Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda taşımalı eğitim gören 160 öğrenciye verilen sıcak yemeği kontrol etti.

İlçede eğitim seviyesini yükseltmek için yoğun çaba gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, ilçe merkezi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na çevre köylerden gelip eğitim gören 160 öğrenciye verilen sıcak yemeği kontrol etti.

Öğrencilerle birlikte yemek yiyen Gündeş, “Öğrencilerimizin sağlıklı ve temiz ortamlarda, kontrollü gıdalarla beslendiğini sağlamak benim görevim. İhaleyi alan yemek firması öğrencilerimize kaliteli ve sağlıklı yemekler vermek için taahhütte bulundu. Öğrencilerimizin sağlıklı ve temiz ortamda sözleşme şartlarına uygun sıcak yemekler yediğini görmek beni mutlu etti” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz