İlçe Milli Eğitim Müdürü Velilere Mektup Gönderdi

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz, ilçe genelindeki 10 bin 96 öğrencinin ailesine mektup göndererek, "Siz değerli velilerimizle biz

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz, ilçe genelindeki 10 bin 96 öğrencinin ailesine mektup göndererek, "Siz değerli velilerimizle biz eğitimcilerin ortak noktası çocuklarımızdır" dedi.

Eğitim camiası olarak tüm kaygı ve gayretlerinin çocuklar olduğunu ifade eden Yılmaz, amaçlarının eğitimdeki başarıyı arttırmada okul ve aile işbirliğinin kuvvetlendirilmesi olduğunu belirtti.

İyi bir insan, iyi bir toplum ve iyi bir geleceğin eğitime bağlı olduğunu hatırlatan Yılmaz velilere karne ile birlikte gönderdiği mektubunda, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Toplumların geleceğinin her açıdan iyi olması için çocukların iyi yetiştirilmesi ve iyi eğitilmesi temel şarttır. Toplumu bu amaca ulaştıracak eğitim ise, çocuk, anne baba ve okulun birlikte, etkinlikle işbirliğine bağlıdır. Yaşadığımız dünyayı, günümüzü ve geleceğimizi inşa etmek, güzelleştirmek hep birlikte göstereceğimiz gayrete ve çabaya bağlıdır."

Muhabir: Murat Arslan / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz