İlçe Milli Eğitim Müdüründen Başkan Genç'e Teşekkür

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Dağ, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'e, eğitime verdiği destekten...

Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Dağ, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'e, eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

Beraberinde Kocavilayet İlköğretim Okulu Müdürü Nazmi Kendigelen, Okul Aile Birliği Başkanı Eyüp Ateş ve okul öğretmenleri ile birlikte Genç'i ziyaret eden Dağ, Başkan Genç'in eğitim kurumlarına verdiği desteği yakından takip ettiklerini belirterek, "Kocavilayet İlköğretim Okulu'na yapmış olduğunuz şey çok farklı. Çünkü orayı yeniden yarattınız. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve şahsım adına eğitime yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Genç ise, Kocavilayet İlköğretim Okulu'nun daha önce büyük zorluklar ve sıkıntılar içinde eğitim verdiğini hatırlatarak, "Bu yüzden bu okula öncelik verdik. Eksiklikleri yerinde görerek neler yapmamız gerektiğine karar verdik. Hızlı bir çalışma ile de okulumuzu modern bir görünüme kavuşturduk. Yenişehir Belediyesi olarak bundan sonra da diğer eğitim kurumlarına yardımlarımız devam edecektir" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Dağ tarafından Başkan Genç'e plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: