İlçe Müdürleri Ve İl Temsilcileri Toplandı

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Tarkan Tüzken, ilçe müdürleri ve il temsilcileri ile...

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Tarkan Tüzken, ilçe müdürleri ve il temsilcileri ile plan, proje, koordinasyon toplantısı yaptı.

Spor İl Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleşen toplantıya tüm birim amirleri, ilçe müdürleri ve il temsilcileri katıldı. Tüzken toplantıda yaptığı konuşmada, "Elimizdeki bütçeyi en iyi şekilde kullanarak kısa, orta ve uzun vadeli projelerimiz olacak. Bu projeler doğrultusunda ilimizdeki dinamikleri kullanarak öncelikli sorunlarımızı çözeceğiz" dedi.

İl ve ilçelerde spora gönül vermiş spor adamları bulunduğunu belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Tarkan Tüzken, onlarla da istişare toplantısı yapacaklarını belirtti. Tüzken, "Kulüplerimiz ile milli sporcularımızla da beraber olacağımız projelerimizi kısa zamanda gerçekleştireceğiz. Beden eğitimi öğretmenleri ilçe müdürlerimiz ve il temsilcileri ile spor alanında ortak projeler içersindeler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: