İlçe Müftüleri Kabadüz’de Toplandı

Ordu’nun ilçelerinde görev yapan müftüler, Kabadüz İlçe Müftülüğü'nde bir araya geldi.Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu’nun başkanlığında...

Ordu’nun ilçelerinde görev yapan müftüler, Kabadüz İlçe Müftülüğü'nde bir araya geldi.

Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu’nun başkanlığında gerçekleşen aylık olan toplantıda genel durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda konuşan Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, 24 Haziran’da yaz Kuran kurslarının başlayacağını hatırlattı.

Yaz Kuran kursuyla ilgi formatör görevlilerin il ve ilçelerde seminerleri bitirdiklerini belirten Kolukısaoğlu, “Yaz Kuran kursuna görevlilerimiz ve müftülük olarak hepimiz hazırız. 2011 yılında il genelinde yaz Kuran kurslarına 30 bin öğrenci gelirken bu sayı 2012 yılında 50 binin üzerine ulaştı ” dedi.

Reklam
Reklam

Kolukısaoğlu, yaklaşan Ramazan ayında il, ilçe, merkez ve köyde hiçbir cami görevlisiz kalmayacağını sözlerine ekledi.

Toplantı sonrası Çambaşı Yaylası'na gezi düzenleyen heyet, Ablak taşı üzerinden Geçilmez Kanyonu'nu izleyerek günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: