İlçe Özel İdare Köylerin Hizmetine Devam Ediyor

Silifke Özel İdare Müdürlüğü İmamlı köyünün içinde bulunan 2 kilometrelik yola bakım yaptı.

Silifke Özel İdare Müdürlüğü İmamlı köyünün içinde bulunan 2 kilometrelik yola bakım yaptı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, köylere hizmet etmeye devam ettiklerini, köylülerin de yapılan hizmetlerden memnun olmasının kendilerini sevindirdiğini kaydetti.

Malzemesini köy muhtarlığının karşıladığı yol yapım çalışmasına İlçe Özel İdarenin araç ve ekipman desteği sağladığını ifade eden Arıcı, 2013 yılı içerisinde Silifke köylerine 126 kilometre malzemeli bakım çalışması yapacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar da, 2012 yılı çalışma programı kapsamında Köydes, Maliye Bakanlığı, İller Bankası, İl Özel İdaresi ve Özel Çevre Koruma Kurumundan toplam 3 milyon 786 bin TL ödenek geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Gelen ödeneklerle 24 köyün içme suyu tesisi, 25 köyün sulama suyu için çelik boru alımı, 8 köye parke taşı yol çalışması, 40 kilometre birinci kat asfalt, 25 kilometre 2. kat asfalt olmak üzere toplam 65 kilometre asfalt yapıldı. Yine köylerimizin çöpleri toplanması için 77 bin 7 bin 414 TL harcama yapıldı. Bunun yanı sıra Köydes'ten okulların eğitimi için bilgisayar, fotokopi makinası, projeksiyon cihazı ve akıllı tahta alımı yapılıp okullara teslim edildi. İlçe ve köylerimizin güvenliği için 7 köyümüzün 8 ayrı noktasına güvenlik kamerası takıldı. Köylerimizin ihtiyacı olan klorlama cihazı, motopomp, kum, çimento gibi alımlar yapıldı."

Muhabir: Hüseyin Haskan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: